Hotelli sijaitsee metsän reunassa, pellon laidalla, maaseudun rauhassa.
Huoneissa on sängyt, patjat ja lakanat sekä lattioilla on matot.

Ilmalämpöpumppu pitää kesällä huoneet viileänä ja talvella lämpimänä. Lisäksi joka huoneessa on erillinen lattialämmitys. Jokainen huone siis saadaan eri lämpöiseksi asiakkaan mukaan.

Osassa huoneista on iso ikkuna ja leveä ikkunalauta, jossa voi ottaa päiväunet :)

Meillä on 3 tarhaa; puutarha, metsä ja niitty.Tarhat, joissa koirat leikitetään ovat isoja ja erillään toisistaan ja niissä voi "revitellä" ja leikkiä kunnolla.

Koirat lenkitetään 3 kertaa päivässä. Lenkit tehdään metsässä, niityllä ja metsäteillä ja leikitetään isoissa tarhoissa.

Huoneen hinta on 30e/yö yhdeltä koiralta. Perheen muut koirat sekä pitkäaikaisempi hoito edullisempaa. Tarkista hinnasto täältä.

Hintaan kuuluu peruskuivamuona. Jos koiralla on erityisruokavalio, allergiaa tai herkkä vatsa, suosittelemme tuomaan oman ruuan. Koirat harjataan säännöllisesti ja kynnet leikataan jos koira antaa sen tehdä. Hoitotoimenpiteet onnistuu, samoin lääkkeen anto.

Erillisenä palveluna on mahdollista saada hoitojaksolla koiralle hieroja! Annika Himanen hieroo häiriöttömässä, rauhallisessa tilassa, jossa koira koira pystyy kunnolla rentoutumaan. Katso tarkemmin esitteestä ja klikkaa tästä hierontasopimus.

Huolehdithan että koirasi rokotukset sekä vakuutus on kunnossa.
Emme vastaa koiran itselleen aiheuttamista vahingoista.

Teemme kaikkemme, jotta koirasi loma onnistuu! :)

t. Hoitotäti

 


Ilmainen www-laskuri